Naar homepage
Waar kan ik spelen?
Golfbaan Sluispolder
golfbaan Sluispolder is niet voor niets de meest smaakmakende golfbaan! Naast 27 uitdagende holes staat Sluispolder bekend om het organiseren van evenementen voor grote groepen.

Heerlijk golfen op interessante holes of golfevents, jubilarissen, business diners, kookworkshops, golfclinics én ook populair als trouwlocatie. De culinaire invulling wordt afgestemd per festiviteit én uiteraard op de wensen van de gast. In de zomermaanden is het fantastische terras de place to be, en in de winter strijkt u neer voor de openhaard. Ook voor een kopje koffie met appelgebak, heerlijke lunch of diner bent u altijd welkom. Sluispolder is zeven dagen per week geopend.
Beschikbare tees
Klik op het kleurvlakje om uw handicap slagen te berekenen.
 
Wit
 
Geel
 
Blauw
 
Rood
 
Oranje
Voorzieningen
Oefenfaciliteiten
  • Driving range aanwezig, overdekt en verlicht
  • Putting green aanwezig
  • 9 - Par-3 holes aanwezig
open golfwedstrijden

mrt

1

Stamppot Bokaal Finaledag
Lesmogelijkheden en bijzondere Programma's
Klik op het logo voor meer informatie.
Lessen volgens het 9-stappenplan van de NGF en PGA Holland. PGA erkende golfschool Committed to Jeugd Committed to Familie Committed to Green Raak! Golffun voor juniors
De golfschool Sluispolder professionals richtten zich op kwalitatief hoogwaardige lessen, waarbij de leerling centraal staat.
Er zijn vele cursus mogelijkheden, zowel voor beginners, als voor gevorderden. Daarnaast zijn er themadagen om gevorderden golfers verder te bekwamen in één aspect van het golfspel, bijvoorbeeld bunkerslagen, chippen etc.
Naast de themadagen zijn er speciale bedrijfslessen, jeugdlessen en groepslessen.

Golfbaan Sluispolder https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/c2c1/waarkanikgolfen/files/golfbanen/309/thumbnails120/Logo_SP_zonder_banner_jpg.JPG
Sluispolderweg 7 1817 BM Alkmaar, Netherlands
0725111555 info@sluispolder.nl
Waar kan ik spelen?
Waar kan ik leren golfen?
Waar kan ik lid worden?